joi, octombrie 1

Pretul cel mai bun, un produs REAL

Saptamanal trebuies sa faci aprovizionarea conform necesitatilor, asta ca sa nu spun ori de cate ori este nevoie. Exista acum la fiecare pas un supermarket si nu mai este vreme sa faci spionaj si sa treci pe la toate in parte ca sa cumperi de unde este mai ieftin. In acest moment de criza economica, esti un consumator incercat si stii ce doresti, astfel ca fara sa mai alergi intri direct la Hypermarketul Real, care ofera produsul: cel mai bun de pe piata, ecologic, si cu pret corect.
Hypermarketul Real, surprinde acum, pe langa calitatea produsului de orice natura, si prin respectul fata de client, printr-un pret firesc la produsele de calitate. Si ca orice brand care se respecta ofera facilitati clientului sau : mancare gata preparata; transport gratuit; facilitati plata ( scoate cardul Real pentru consumatorii sai ); sprijina si sunstine produsele pro natura ( ambalaje ecologice ). http://real-hypermarket.ro/
La Hypermarketul Real, nu trebuie sa alergi dupa promotii sau reduceri de preturi ale produselor!
Marcile proprii, 4 standuri ale calitatii :
  1. real,-TIP.;
  2. real,-Quality;
  3. real,-Bio;
  4. real,-Selection.
  • Gama real,-TIP o gama variata de articole de uz curent prin care Real iti ofera pe langa produsul garantat de brandul Real un pret de doua sau de trei ori mai scazut decat la produsele similare aflate pe piata. ECONOMIC si REAL!
  • Gama real,-Quality iti ofera avantajul prouselor de marca traditionala si internationala. Doresti Italia? infrupta-te cu pastele italine de renume. Cauti produse ce tin de/si pentru sanatatea ta? Cosmetice? Pe toate le gasesti la raionul real,-Quality din Hypermarketul Real. Convinge-te ca este REAL!
  • Gama real,-Bio, daca doresti savoarea produsului ecologic faci o alegere perfecta cu produsele real,-Bio. Un produs ce mentine recomandarea UE dintr-un triplu respect: - respectul fata de sine ; - respectul fata de consumator ; - respectul pentru mediu.
  • Gama real,-Selection satisface gustul oricarei persoane, oricat de pretentioasa ar fi prin rafinament si produse de top! Calitatea si grija pentru satisfacerea clientului. Atata produsul cat si pretul doboara orice record REAL!

Si noua oferta a Hypermarketului Real, exclusiv pentru clientii sai este: PRETUL REAL al oricarui produs REAL!

Fara egal!

Articol scris pentru concursul SuperBlog2009, sustinut de http://pcnews.ro/

Niciun comentariu: