sâmbătă, octombrie 17

Ingerii nu presara peste oameni cu clipe!

Ca o cometa care trece mirifica in straiele de lumina, tacere si gheata, ca un curcubeu care rasare din picurii de apa si ca un vant ce se naste dintr-o soapta, asa se nasc si, tot precum acestea, trec, clipele.

Dar frumusetea ei este si fatala. Tot intr-o clipa, poti sa mori!

7 comentarii:

Anonim spunea...

dragul Erick,trec clipele ....trec mult prea usor....oare le ,,gustam indeajuns?oare sorbim curcubeul din ele intens??????????aceeasi admiratoare secreta....wowwwwwwwwwwww

Anonim spunea...

Nu totul e pierdut cand te prabusesti. Viata are jocul ei, insa tu ai regulile tale.
Daca ai ce pune pe masa, cu ce sa te imbraci si un acoperis deasupra capului, esti mai bogat cu 75% din lumea asta. Daca te-ai trezit in dimineata asta sanatos, esti mai binecuvantat decat milioane de oameni care nu vor supravietui saptamana asta.Daca parintii tai sunt inca in viata, esti printre din ce mai fericiti. Daca nu ai trait pericolul unei lupte, singuratetea unei inchisori, agonia torturii sau chinurile foamei - esti inaintea altor 500 de milioane de oameni de pe lumea asta;Daca ai mancare in frigider, haine cu care sa te imbraci, un loc unde sa dormi si o casa in care sa stai - esti mai bogat decat 75% din populatia lumii;Daca ai bani in banca, in portofel si cateva monede intr-o pusculita - esti printre cele 8 procente ale persoanelor care traiesc bine;Daca iti poti pastra zambetul pe fata si poti fi intr-adevar recunoscator, esti binecuvantat pentru ca majoritatea pot, dar nu o fac.Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa. Asa ca atunci cand esti singura, adu-ti aminte ca cineva undeva, se gandeste la tine!

Erick spunea...

Da, ar fi frumos ce spuneti...

Anonim spunea...

Ingerii vegheaza... doar daca ii rogi s-o faca... altfel nici nu sunt langa tine.

Erick spunea...

Da... dar cine o mai face...?

Anonim spunea...

cum, cine?......cei ce tin cu adevarat la tine

Erick spunea...

Cei ce tin cu adevarat la mine, daca de mine strict era vorba, ar face mai bine sa ... o faca cand vor fi ingeri! Sunt rautacios, dar Erick stie de ce !