joi, octombrie 1

E-mail gratuit versus e-mail profesional

Fiecare dintre noi avem un cont postal electronic si intaresc ideea, gratuit. Firesc, acest cont este necesar si indispensabil, datorita secolului vitezei in care traim unde avem nevoie sa fim conectati la toate beneficiile acestui secol. Informatia este vitala, iar ca sa fie eficienta la dobandirea ei, aceasta trebuie sa fie cat mai actuala, iar daca este si fierbinte, putem spune ca suntem pe val.
Asa ca aici, in contul postal electornic gratuit poti trimite si primi informatii rapid, poti sorta informatia in dosare personalizate, poti arunca la cos ce nu-ti mai este necesar. Insa toate acestea iti sunt utile pana putin dupa varsta studentiei, cand nevoile tale de comunicare si conectare la grupul tau de interese cresc, astfel ca treci la un serviciu mai performant pentru satisfacerea necesitatilor, si cum este firec pentru servicii suplimentare si de clasa ridicata primit trebuie sa existe si plata.
Hostway iti vine in intimpinare cu o oferta mult mai mult decat convenabila din acest punct de vedere, costuri minime-solutia profesionala-Hostway Axigen. http://www.hostway.ro/gazduire-axigen/
S-a intamplat ca la e-mailul gratuit sa ai o informatie necesara pe care sa nu o poti accesa deoarece nu ai acces la internet. Prin Hosted Axigen, cu optiunea spatiu de lucru deschis folderele tale pot fi facute publice pentru a asigura acces cat mai facil la documente de lucru necesara echipei tale.
Deasemenea ai optiuni care ajuta echipa sa aiba eficienta cand tu esti in concediu sau ocupat: comunicarea disponibilitatii aceesibila din meniul Hosted Axigen , unde calendarul tau poate fi accesat de cei care doresc sa vada daca esti disponibil/ocupat la un anumit moment; acces personalizat in detaliu , o alta facilitate oferita de cei de la Hostway detinatorilor de Hosted Axigen, stabileste cine poate schimba folosinta agreata a resurselor publice acordand permisiuni specifice de acces la calendar ( toata lumea se poate inscrie in agenda ta de intalniri, dar numai o persoana poate anula aceste intalniri ).
Toate aceste sunt o parte din serviciile oferite de Hosted Axigen, astfel ca recomandarea este, nu astepta sa termini facultatea ca sa iti faci cont Axigen, ci incepe din acest moment , incepe sa-ti formezi echipa si grupul tau propriu cu ajutorul celor de la Hostway prin competenta-performanta Hostet Axigen!
Hosted Axigen permite folosirea e-mailului pentru trimiterea documentelor, contractelor, sincronizarea datelor si a sarcinilor prin Microsoft Active Sync, Push Email si Mobile Webmail nu numai pentru PC si laptop, ci si prin:
  • Nokia Symbian ( E Series, N Series )
  • iPhone
  • Sony Ericsson Smartphone
  • Windows mobile , ect.

De ce crezi ca mai ai nevoie? De Hosted Axigen!

Articol scris pentru concursul SuperBlog2009, gazduit de http://www.pcnews.ro/

Niciun comentariu: