miercuri, septembrie 1

Vreau sa iubesc...

- Cand privesti la viata de cuplu, din exterior, te intrebi daca tu vei mai avea parte de dragostea pe care o meriti. -
Derulezi in minte un cantec trist si-ti amintesti ultima iubire, iar noaptea coboara peste oras facandu-te sa simti din ce in ce mai acut singuratatea. Inima o simti cioburi si, desi liber, esti prins de dorinta de a depinde de cineva .... Pierzi sirul minutelor ce prind sa straluceasca in lumina neoanele in care iti pierzi privirea... Incerci sa te afunzi in multime si sa te ascunzi de tine... intinzi mana spre a prinde caldura ce exista in amintire , maresti pasii spre a prinde zarea unde a disparut silueta care, dupa ce ca ti-a luat dragostea, a pleacat si cu ochii ce i-ai iubit si pe care i-ai putea iubi mereu... Nu-ti mai amintesti decat caldura umarului si a bratului ce se strecura in timpul noptii, somnoros sub perna ta ... nu mai auzi decat o singura rasuflare ... a ta ! Dupa toata durerea departirii trecute... nu mai vrei decat sa poti iubi pe vecie, dar reusesti sa intelegi doar ca atunci cand incepi sa te iubesti pe tine, incepe o dragoste pe viata.... Este singura data cand imi infrunt egoismul si spun : vreau sa iubesc pe altcineva, pe oricine dar nu pe mine ....

13 comentarii:

Anonim spunea...

nu-mi vine sa cred, c-ai reusit sa iesi putin din "carapace " si sa accepti ca esti fiinta umana cu "simturi...trairi... sentimente " .
- "pe oricine" nu suna deloc bine, cred ca "oricine " trebuie sa fie o persoana care sa te merite, sa-ti inteleaga stilul de viata..(dar nu acea persoana care sa profite de sensibilitatea ta,la acest capitol va trebui sa fii foarte atent).

Anonim spunea...

tu????egoism??????nu cred....e vb de sentimentul ca nu ai cui,inca.....
cat despre ANONIMUL1,ce sfaturi si ce vb de duh.....suna extrem de bunicaresc,ca sa zic asa,cat despre ,,carapace,,,nu percepi bine omul ERICK...sincer....

Anonim spunea...

Eu sunt uimit ca tu scrii asemenea cuvinte. Totusi cred ca si scrierile astea alcatuiesc tot o carapace de-a ta sa te apere de..... cine stie ce ai patit tu...Si acum ca sa vina ca nuca in perete: azi m-am intalnit cu prietena ta - ruibista.(Asta ca sa-ti dai seama cine sunt ca nu stiu cum sa-mi scriu numele, repetentule!!!)aaaaaaaa!!! era sa uit mi-am luat car!! a blue car!!! a very nice car!!

Anonim spunea...

Omul Erick incearca sa treaca mai departe formandu-si o carapace.Da nu esti tu in stare sa o spargi.Esti plin de egoism "repetentule".

Anonim spunea...

ole!!!
ati dat cu nuca in perete:))
mi-ati alungat sentimentul de "tristete nobila" indus de cele citite

Anonim spunea...

Esti proasta si ingamfata. Asta e parerea ta.

pentru aia din 05 oct de la 09.50

Erick spunea...

Ei, na! Omul Erick incita ... nu credeam asta :))

Anonim spunea...

Dragostea... nu vine cand vrei...din pacate. Nu te mai gandi la asta ca o nefericire, ci ca pe o pauza bine meritata, ai sa intelegi mai tarziu poate, ce am vrut sa spun aici :))))

Anonim spunea...

O noutate care nu este noua, dar placuta si bineinteles presarata cu bucatele de tristete si melancolie... si ramane frumoasa pana la urma, postarea .

Anonim spunea...

"tristete nobila"?
mai e cineva care fol ac. expresie in afara de mine?

Erick spunea...

Tristeta nobila este un patent ce tu, Luciana, l-ai introdus pe acest blog. Felicitari...si chiar daca il mai folosesc si eu sau altii, tot tu esti cea care il va detine de drept, cel ptin pe acest blog :))

Anonim spunea...

asa... lauda-ma ;)
:*

Anonim spunea...

hei, macar ai cunoscut iubirea cel putin o data. some can't even say that. the day that you stop running is the day that you arrive, so you will be fine ;)