vineri, mai 28

Iarba verde de acasa/ Sa ma ratacesc prin lume nu ma lasa!

Cand crezi ca esti gol abia atunci inseamna ca crezi cu adevarat, inseamna ca inima ta este plina de speranta! Nu conteaza de cate ori ai cazut, in acel moment esti mai puternic ca niciodata, gata de start pentru intreaga viata ce vine.

Si nu ai nevoie sa-ti creasca aripile, pentru ca in viata nu trebuie sa zbori ! Trebuis sa infrangi orice furtuna ce se abate asupra ta, sa prinzi clipa intre trecut si viitor si s-o ascunzi in aminiri! Pasii sa urmeze visele asa cum lacrimile urmeaza tristetii, asa cum rasul anunta bucuria!
Fii tu mereu, trist sau bucuros!

6 comentarii:

Anonim spunea...

..niciodata nu trebuie sa ne pierdem speranta, forta si vitalitatea..stiu, nu e foarte usor, dar e tare placut cand te ridici de acolo de undeva de jos..

P.S. sa vd dak resusesti sa descifrezi: ....... .. ....... !!!

Erick spunea...

Nu , din pacate nu am reusit sa descifrez.... :)))

Anonim spunea...

Ce zici de asta " .. ......"

Anonim spunea...

- ce se intampla cu tine de nu mai raspunzi la e-mail...la tel? ma intreb ce rau ti-am facu? De ce trebuie sa suport atat de multa umilinta...credeam ca ma iubesti sau cel putin k ai putin respect fata de persoana mea !!!

- daca cineva are cunostinta "ce se intampla cu Erick" va rog sa-mi dati si mie un semn !!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

- Cand privesti la viata de cuplu, din exterior, te intrebi daca tu vei mai avea parte de dragostea pe care o meriti. -
Derulezi in minte un cantec trist si-ti amintesti ultima iubire, iar noaptea coboara peste oras facandu-te sa simti din ce in ce mai acut singuratatea. Inima o simti cioburi si, desi liber, esti prins de dorinta de a depinde de cineva .... Pierzi sirul minutelor ce prind sa straluceasca in lumina neoanele in care iti pierzi privirea... Incerci sa te afunzi in multime si sa te ascunzi de tine... intinzi mana spre a prinde caldura ce exista in amintire , maresti pasii spre a prinde zarea unde a disparut silueta care, dupa ce ca ti-a luat dragostea, a pleacat si cu ochii ce i-ai iubit si pe care i-ai putea iubi mereu... Nu-ti mai amintesti decat caldura umarului si a bratului ce se strecura in timpul noptii, somnoros sub perna ta ... nu mai auzi decat o singura rasuflare ... a ta ! Dupa toata durerea departirii trecute... nu mai vrei decat sa poti iubi pe vecie, dar reusesti sa intelegi doar ca atunci cand incepi sa te iubesti pe tine, incepe o dragoste pe viata.... Este singura data cand imi infrunt egoismul si spun : vreau sa iubesc pe altcineva, pe oricine dar nu pe mine ....
Candva ai insiruit aceste randuri...scrise din suflet pentru suflet...oare, le-ai uitat ???????

Anonim spunea...

hello....tu iti mai aduci aminte de mine... ??????